TRE AV MINA DIKTER

DIKTER PÅ SVENSKA
För en gång skull skall jag publicera någonting på svenska, det får bli lite bra dikter som ni kan läsa och få njuta av, det var ett bra tag sedan jag publicerade någonting…..:
 
Det individuella intellektet
 
Det individuella intellektet är ditt i den sannaste mästaren för att få frigöra ditt egna intellekt som vill dig så väl, i alla dess microintellektuella värdenvärldar, i dina egna individuella och personliga synsätt, vinklar och synvinklar i din egna och gudomliga helhetshjärna.
Du kan inte mer än älska i dagens nyaste tankegång, som finns där för att frigöra och delvis förgöra vad andra vill utsätta dig för, du är alltid dig själv i kraftens centrum då alla de sociala samhällsindivider vill ge dig nya signaler för att kanske omvärdera ditt liv för att de själva skall lyckas eller gå under och kanske må bra i deras egenskapande samhälle som består av idioti och förtryck som ditt egna intellekt enkelt förgör.
De vill se dig gå under för ett socialt kapital skall överleva i en snedvriden konstig värld som kan byggas upp mycket mera effektivare och bättre med den sannaste snabbhet, renhet och ultimata perfektionism i framtidens kärlekssamhällen.
Du både frigör och förgör tankar då du når din renaste tankegång när du slungas vidare i en av den enklaste samhällstankegång som andra vill utplåna och se ner på, då hela ditt intellektuella intellekt förgylls med kärlekens värmekänslor. Du ser nu den starkaste snabbheten som vill förtydliga ditt framstegshopp om din individuella skapelse som ger egot sin sannaste och renaste framgång, det finns inget mer sannare än du själv, då du föddes av framgång och föralltid skall så vara i evighetens individuella egosannaste överlevnadsideologi.
Den sannaste ideologin finns alltid i ditt inre av ditt frihetstänkande som utplånar dagens sociala kortvarighetskrafter när du hela tiden ser nya framgångar för människans överlevnad i alltid detta nya universumskapaden förbi all falsk liberalism och idiotisociala värden.

Ditt egna sanna inre har ännu en gång segrat, då du om kvällen studerar univerums siriusstjärna.

 

 

Den Vita Svanen

Den vita svanen glider igenom ditt hjärta av ljusets själslust som vill älska din väg genom att frigöra dig själv för att din vanliga själ inte längre orkar se sig själv i ljusets heliga sammetssanna glädjetår som vill rena dig själv när du förgör din innersta ondska på vägen mot evighetens ljus som strålar igenom osynlighetskraftens energikälla.

Från hela din kropp frammanar du din heliga människokraft att besegra framtidens mörka tider som förgås och framgår av livets framtidstro, att känna dig själv som den människa du en gång var i kärleken, du använder dina rena tankar att frambringa din kärleksseger.

Du har vunnit din kärlek genom att veta att du kan få lov att älska dig själv utan någon rädsla att ljuga för dig själv, du lever nu i framtidens kärleksuniversum.

 

 

Så vibrerar dina kärlekstankegångar

Idag vibrerar solens krafter av färgens blåa luftcirkusstrålar i sin längtan efter att äta upp din kärlek för att istället förnya din kärlek, när du simmar igenom dina tankegångar, som sprider iväg dina älskvärda tankegångar för att förnya din kärlek av framtidsatmosfärens förnyelsetankegångar.

Du stiger in i dig själv för att svälja dina unika känslor i den varmaste kroppskänslan som besegrar dig själv i slutändan(slutet) och nuet. Du behöver inte försvara dig mera då du ser bortom allt tvivel som skakar dina tankar om den omständliga omvärlden när du ser bortom allt tvivel som aldrig mera vill se dig som mindre mänsklig.

Sommarvärmen värmer bort all din negativa känsla och du kan äntligen kringgå denna planets mörkaste makter och ändra ditt liv så att alla uppbyggda mänskliga problem försvinner ner i underjorden där de en dag började.

Universums underverk är till för explodera sig vidare och plantera och expandera sig vidare och inte gå under och dö i underjorden där den en gång kom ifrån.

Tankarna svingar sig vidare till (hela) din kropp och vägen fylls av guldkantade tankar då du bygger upp det nya samhället av kunnighet och klokhet som bara en äkta människa behärskar till fulländning, du tar bort all existerande stelhet för människokärlekens sannhet.

 

Hälsningar

Nils Petter Nilsson

Advertisements

One response to “TRE AV MINA DIKTER

  1. Rosa Luxemburg

    Allo

    Men va fan,vi lever i sverige och skriver därför på svenska här

    Eller tror du att du har internationella läsare?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s